16 Ağustos 2015 Pazar


NURAY KARŞICI

İstanbul’da doğan Nuray Karşıcı, Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü’nü üç yıl okuduktan sonra, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Bölümü’nden 1995 yılında mezun oldu. Uzun yıllar tekstil sektöründe çalıştı. 2010’da girdiği Işık Üniversitesi, Sanat Kuramı ve Eleştiri Yüksek Lisans Programı’nı tezli olarak 2012’de tamamladı. Karma resim sergilerine, kamusal alanda enstalasyon çalışmalarına katıldı ve eleştiri yazısı yazdı. Art terapi çalışmaları yaptı ve birçok üniversitede seminerler verdi. Çocuklarla (Tegv) resim çalışması yaptı ve 2012-2015 yılları arasında özel bir üniversitede öğretim görevlisi olarak çalıştı. 2012 yılından beri kendi atölyesinde tekstil ve sanat üzerine eğitim vermeye devam etmekte ve çalışmalarını sürdürmektedir.

.
Nuray Karşıcı who was born in İstanbul, she completed her education at Anadolu University Department of Economics in tree years. After she graduated Bachelor of Arts, Department of Fine Arts & Textile Design of Marmara University in 1995. Following her graduation she gained valuable work experience in the textile sector for very long time. She completed her Master's Programme in Art Theory and Criticism in Isik University in 2012.
She took part in Group Painting Exhibitions, Participated in the Installation Works in the Public Domain and also she wrote critiques texts. She worked of Art Therapy with adults; she has given seminars in many universities. She worked of painting with kids. She worked as a lecturer at a private university between 2012-2015.

Nuray Karşıcı now is working on textile art in her own studio, and continues to provide arts education for people.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder